Mezrab - De Ontheemden

Storytelling is misschien wel de meest elementaire vorm van theater. Mezrab, het Amsterdamse podium voor storytelling, neemt je tijdens Oerol elke dag mee in nieuwe verhalen, begeleid door live muziek.

In thuisbasis Amsterdam zijn de storytellingavonden van Mezrab een hit. Bezoekers uit alle hoeken van de wereld verzamelen zich op een kleine locatie op de kade om zich onder te dompelen in persoonlijke verhalen. Verhalen over liefde en verdriet, intimiteit en heimwee. Verhalen die zonder opsmuk worden verteld: geen decor, en ook geen vierde wand.

De beste Mezrab-vertellers komen naar Oerol om te vertellen over ontheemding, een gevoel dat we allemaal kennen van toen we voor het eerst van de boot afstapten (of dat nou ván of náár het eiland was). Hun verhalen worden muzikaal omlijst door verschillende topmusici.

De vertelvoorstellingen in de reeks De Ontheemden zijn Nederlandstalig.

do 20 juni -
13:45, 17:00
vr 21 juni - 13:45, 17:00
za 22 juni - 13:45, 17:00
zo 23 juni - 13:45, 17:00

Per All-in arrangement kies je twee voorstellingen uit. Kies de datum + aanvangstijd van jouw voorstelling naar keuze. De rest van de voorstellingen geselecteerd voor All-in vind je hier.

Deel deze pagina