Mecenas & nalatenschappen

Met een grote gift creëer je kansen en ontwikkel je Oerol samen met ons.

Oerol samen ontwikkelen

Oerol is een landschapslaboratorium waarin landschap, beeldende kunst en performance art in unieke projecten samenkomen. In een tijdelijke samenleving van kunstenaars, eilandbewoners en publiek duiken we in sociale, maatschappelijke en landschappelijke thema’s. Met een grote gift creëer je kansen en ontwikkel je Oerol samen met ons.

Mecenas van Oerol

We betrekken je als mecenas dicht bij Oerol. In overleg beslissen we waaraan de gift ten goede komt. Denk bijvoorbeeld aan een concreet project, of aan de coaching van een kunstenaar. Graag komen we in contact over de mogelijkheden. Stuur een mailtje naar Tessa Kloost, tessa@oerol.nl of bel naar 0562 448 448.

Je kunt zowel eenmalig, doorlopend als periodiek schenken. Met een doorlopende of periodieke schenking geef je ons zekerheid voor de toekomst en de mogelijkheid om nu al te investeren in innovatieve ontwikkelingen die over een paar jaar op het festival te zien zijn. Tevens schenk je door de ANBI status met een periodieke schenking voordelig: 125% van het geschonken bedrag is namelijk aftrekbaar.

Oerol Nalatenschap

Ben jij Oerol van top tot teen? Wij willen net zo graag als jij dat Oerol nog vele jaren bestaat als een van de grootste locatietheaterfestivals in Europa. Door ons op te nemen in jouw testament geef je ons een flinke zet. Samen ontwikkelen we Oerol.

Neem contact op met Tessa Kloost voor vragen over Oerol in jouw testament door een mail te sturen naar tessa@oerol.nl of te bellen naar 0562 448 448.

Donateurs van Oerol

Donateurs geven Oerol artistieke durf en ruimte voor experiment! Dankzij jullie kunnen we vernieuwen en talent begeleiden.

Oerol Zakelijk

Uw onderneming samen met Terschellinger natuur en Oerol cultuur is een inspirerende samenkomst met gegarandeerde unieke belevingen.

Fonds Atelier Oerol

Talent stimuleren en coachen in vernieuwende projecten en experimenten.

Deel deze pagina