Festivalbandje

Laat de voorpret maar beginnen, het festivalbandje!

Met je festivalbandje heb je van 10 t/m 19 juni toegang tot alle Festival Oorden een aantal performances en Expedities. Voor voorstellingen en deel van de Expedities dien je tickets te kopen. De combinatie van ticket met festivalbandje is niet meer verplicht.

Om je festivalbandje te kopen log je eenvoudig in via Mijn Oerol. Je koopt een e-voucher, die je tijdens het Festival omwisselt voor een kleurrijk bandje om je pols bij één van de servicepunten. Je vindt een servicepunt bij elk Oord. Je kunt ook voor iemand anders een bandje kopen.

Vragen over het festivalbandje?
Kijk of je vraag tussen de veelgestelde vragen staat. Kom je er niet uit? Neem contact op met de helpdesk. Klik op de button met het vraagteken rechtsonder op de website.

Foto: Joke Schut

Wat kost een festivalbandje?

De prijs is afhankelijk van het moment dat je ‘m koopt en wie hem koopt.

Voorverkoop (t/m 9 juni)
Standaard€32,50
CJP€27,50
kinderen 4-11€8,00
Tijdens Festival
Standaard€37,50
CJP€32,50
kinderen 4-11€11,00
Kinderen tot 4 jaargratis


Heb je je e-voucher binnen?

Een goede voorbereiding is het halve werk. Boek je boot naar Terschelling bij Rederij Doeksen. De boot vertrekt vanuit Harlingen Haven.

Op zoek naar een accommodatie? Wacht niet te lang met het boeken van een vakantiehuisje, een hotel of de camping. Een overzicht van accommodaties op Terschelling vind je bij de VVV Terschelling.

Duurzaamheid staat voorop bij Oerol. Reis je vanuit de Randstad? Dan kun je dagelijks gebruik maken van de Festivalbus die rijdt op biobrandstof. Deze rijdt tussen Utrecht CS en Amsterdam CS en Harlingen Haven.

Foto: Nichon Glerum

Deel deze pagina