Praktisch

Koop hier je festivalbandje

Vanaf nu kun je je festivalbandje bestellen, de voorpret kan beginnen!

Met je festivalbandje heb je tien dagen lang toegang tot de festival Oorden, de dansfeestjes en een deel van de Expedities. Voor de voorstellingen en een deel van de Expedities koop je een apart ticket. De combinatie van ticket met festivalbandje is niet meer verplicht.

Om je festivalbandje te kopen log je eenvoudig in via Mijn Oerol. Hiermee kan je straks terugvinden wat je hebt gekocht.

Je koopt online een voucher, die je tijdens het Festival omwisselt voor een echt bandje bij een van de Oerol servicepunten op Terschelling. Deze zijn verdeeld over het eiland. De precieze plekken worden ruim van te voren bekend gemaakt.

Je kunt ook voor iemand anders een bandje kopen.

Start kaartverkoop
De kaartverkoop voor losse tickets begint op dinsdag 24 mei. Vrienden van Oerol kunnen hun tickets al kopen vanaf woensdag 18 mei. Ook Vriend worden? Dat kan hier!

Vragen?
Toch nog vragen? Kijk of je vraag tussen de veelgestelde vragen staat. Kom je er toch nog niet uit? Mail dan naar info@oerol.nl. We reageren zo snel mogelijk!

Wat kost een festivalbandje?

De prijs is afhankelijk van het moment dat je ‘m koopt en wie ‘m koopt.

Voorverkoop (t/m 9 juni)
Standaard€32,50
CJP€27,50
kinderen 4-11€8,00
Tijdens Festival
Standaard€37,50
CJP€32,50
kinderen 4-11€11,00
Kinderen tot 4 jaargratis


Bandje binnen?

Je kunt nu alvast verder met je voorbereidingen.

Je boot vertrekt vanuit Harlingen en boek je via Rederij Doeksen.

Op zoek naar een accomodatie? Wacht niet te lang met het boeken van een vakantiehuisje, een hotel of de camping. Een overzicht vind je bij de VVV Terschelling.

Duurzaamheid staat voorop bij Oerol. Reis je vanuit de Randstad? Dan kun je dagelijks gebruik maken van de Festivalbus die rijdt op biobrandstof. Deze rijdt vanaf Utrecht CS en Amsterdam CS

Deel deze pagina