Praktisch

Kaartverkoop

Oerol is gelukkig nooit helemaal uitverkocht. Hoe dat zit? Dat leggen we je graag even uit.

Start kaartverkoop

Op 28 mei 2019 om 20:00 uur gaat onze reguliere online kaartverkoop van start. Vrienden van Oerol kunnen al vanaf woensdag 22 mei om 20:00 uur kaarten bestellen.

Voor die tijd kan je wel alvast je festivalbandje aanschaffen of een all-in arrangement, inclusief twee theatertickets, boeken. Op deze pagina vertellen we je alles over de kaartverkoop van theatertickets.

Theatertickets

Voor theatervoorstellingen, verdiepingsroutes en concerten in het Bostheater koop je naast je festivalbandje een kaartje. Zo kun je jouw persoonlijke festival-ervaring helemaal zelf vormgeven. De prijzen voor de voorstellingen variëren in prijs van €7 voor een voorstelling tot €54 voor een route met meerdere voorstellingen.

Voor een aantal voorstellingen geldt een kindertarief voor de leeftijd 4 t/m 11 jaar.

Let op: de aangegeven leeftijdscategorie bij de voorstellingen is strikt, dus een kind van vier kan niet naar een voorstelling voor acht+.

Benieuwd naar het programma van dit jaar?

Korting met je CJP pas

Met je CJP pas ontvang je een korting van 20% op theatertickets! Ben je onder de 30 en heb je nog geen CJP-pas? Koop ‘m voor €17,50 en maak meteen gebruik van de CJP-korting.

Let op: De CJP-korting is persoonsgebonden. Het is niet mogelijk om voor jouw vrienden, die ook een CJP-pas hebben, kaarten te bestellen.

Dagverkoop

Tijdens de online voorverkoop van kaartjes kun je stuiten op de term ‘Dagverkoop’. Dit betekent dat je voor deze voorstellingen alleen op het eiland nog kaartjes kunt halen. Als een voorstelling na 14:00 begint, kun je diezelfde dag nog vanaf 10:00 uur een kaartje halen. Voor voorstellingen die voor 14.00 uur beginnen, kun je al een dag vooraf terecht bij de kaartverkoop. Dit kan op festivalterrein de Westerkeyn, festivalterrein de Betonning en in ‘Ons Huis’ op West-Terschelling.

Hoe dan?

Stel je wilt op zondagmiddag om 12.30 uur naar een voorstelling die op Dagverkoop staat. Je kunt dan op zaterdag vanaf 10.00 uur bij de kassa een kaartje kopen. Wil je zondagavond om 21.15 uur een voorstelling bezoeken die op Dagverkoop staat? Dan kun je op zondag vanaf 10.00 uur een kaartje kopen.

Onze tip: oriënteer je goed op het programma met een kopje koffie op de Westerkeyn of op West en beslis dan op welk moment je dan je kaarten wilt aanschaffen. Hoe eerder hoe minder stress.

Snelkassa’s

Als je je graag laat verrassen en je direct op pad wilt, dan kun je bij de snelkassa’s op de Westerkeyn en voor Ons Huis op West-Terschelling kaartjes kopen voor een voorstelling waar nog kaarten voor zijn én die binnen drie uur begint.

Kaarten retourneren

Verkochte kaarten en festivalbandjes worden niet teruggenomen en kunnen niet worden omgeruild. Uitzonderingen zijn afgelaste voorstellingen of wanneer een voorstelling is afgebroken voordat de helft van een voorstelling is bereikt (bijvoorbeeld door slecht weer). In dat geval wordt er een speciale retour-kassa ingericht.

Let op: Bij beschadiging van je festivalbandje kan Oerol alleen vervanging aanbieden als je je beschadigde bandje meebrengt.

Deel deze pagina