Joop Mulder Plak

Talent erkennen en stimuleren met een jaarlijkse prijs.

Oerol samen stimuleren

Oerol experimenteert, vernieuwt en onderzoekt, omdat talent op dit festival écht een kans krijgt. In het festivallandschap is het producerende karakter van Oerol uniek in vergelijking tot theaterfestivals die enkel theater presenteren. Wij willen zelf talent stimuleren en pioniers welkom heten.

Als eerbetoon aan de initiator van het festival Joop Mulder, geven wij kunstenaars die verrassend werk ontwikkelen in het Terschellinger landschap de Joop Mulder Plak. Deze stimuleringsprijs biedt kunstenaars de mogelijkheid om zich verder te ontwikkelen. Hoe hoog het bedrag van deze stimuleringsprijs is, bepalen we samen! Doneer aan talent en werk met ons aan de toekomst van Oerol. Samen bepalen we het bedrag van de prijs.

Ik vul de Joop Mulder Plak met een eenmalige gift!
Ik vul de Joop Mulder Plak met een doorlopende gift!

U kunt zowel eenmalig, doorlopend als periodiek schenken. Met een doorlopende of periodieke schenking geef je ons zekerheid voor de toekomst en de mogelijkheid om nu al te investeren in innovatieve ontwikkelingen die over een paar jaar op het festival te zien zijn. Tevens schenk je door de ANBI status bij een periodieke schenking voordelig: 125% van het geschonken bedrag is namelijk aftrekbaar. Vragen over periodiek schenken? Stuur een mailtje naar roos@oerol.nl of bel 0562 448 448.

Neem contact met Roos op

Oerol Donateurs

Donateurs geven Oerol artistieke durf en ruimte voor experiment! Dankzij jullie kunnen we vernieuwen en talent begeleiden.

Mecenas & nalatenschappen

Met een grote gift creëer je kansen en ontwikkel je Oerol samen met ons.

Fonds Atelier Oerol

Talent stimuleren en coachen in vernieuwende projecten en experimenten.

Deel deze pagina