Informatie voor de pers

Oerol brengt elk jaar tientallen premières en diverse producties uit haar eigen Atelier. Hier vind je meer informatie, downloads en beeldmateriaal.

Er komt geen Oerol festival in 2020 'zoals men dat gewend is'. In plaats daarvan is de festivalervaring dit jaar digitaal. Neem een kijkje bij Het Imaginaire eiland!


Voor de Pers is Oerol een uitgelezen gelegenheid om nieuwe voorstellingen te bekijken en aanstormend talent te ontdekken. Het festival brengt elk jaar tientallen premières en diverse producties uit haar eigen Atelier. Gerenommeerde en nieuwe talentvolle theatermakers presenteren nieuw werk en er is een uitgebreid programma van kleine experimentele performances, landschapskunst en vele muziekoptredens.

Wanneer vindt Oerol plaats?Oerol 2020 - Het Imaginaire eiland 15 t/m 19 juni
Oerol 2021 11 t/m 20 juni
Oerol 2022 10 t/m 19 juni


Perscontactpersoon Oerol

Voor meer informatie over je accreditatie, tips van of interviews met de programmeurs of anderen, of het volgen van specifieke projecten, neem je contact met ons per telefoon. Bel naar het Oerolkantoor: 0562-448448 of mail naar pers@oerol.nl.

Privacyverklaring Oerol

Hoe gaan wij om met persoonlijke gegevens van onze websitebezoekers, festival bezoekers, sponsoren, vrijwilligers, sollicitanten en medewerkers? Je leest het in deze privacyverklaring.

Meer informatie voor persvertegenwoordigers

Persberichten en downloads

Download hier alle persberichten van Oerol.

Tickets voor pers

Alle informatie voor vertegenwoordigers van de pers.

Deel deze pagina