Informatie voor de pers

Oerol brengt tijdens Oerol Festival elk jaar tientallen premières en veel nieuw werk van jonge makers

Er zijn nieuwe plannen gemaakt voor Oerol 2022 nadat het fysieke Festival twee jaar achtereenvolgens geen doorgang kon vinden. Voor publiek zal het eiland Terschelling weer de plek zijn waar makers en bezoekers elkaar ontmoeten.

Oerol de ontwikkelplek voor nieuwe locatiekunst. Ook dit jaar blijft Oerol een rol spelen in het creatieve proces van de makers. Oerol biedt een scala aan artiesten en gezelschappen de mogelijkheid zich (op het eiland) verder te ontwikkelen en om te experimenteren.

Voor de pers is Oerol 2022 een uitgelezen gelegenheid om nieuwe voorstellingen te bekijken en aanstormend talent te ontdekken. Daarnaast is de pers natuurlijk ook welkom op Terschelling voor reportages en interviews tijdens de voorbereidingen of voorstellingen van makers en gezelschappen.

Wanneer vindt Oerol plaats?

10-19 juni 2022

Perscontactpersoon Oerol
Voor meer informatie over je accreditatie, tips van of interviews met de programmeurs of anderen, of het volgen van specifieke projecten, neem je contact op met onze perscoördinator. Bel naar het Oerolkantoor: 0562-448448 of mail naar pers@oerol.nl.

Privacyverklaring Oerol

Hoe gaan wij om met persoonlijke gegevens van onze websitebezoekers, festival bezoekers, sponsoren, vrijwilligers, sollicitanten en medewerkers? Je leest het in deze privacyverklaring.

Meld je aan

Deel deze pagina