Fonds Atelier Oerol

Talent stimuleren en coachen in vernieuwende projecten en experimenten.

Oerol samen verrassen

Oerol heeft een hart voor experiment: op internationaal niveau pioniert Oerol op het vlak van kunst, landschap en wetenschap. Als een van de grootste locatietheaterfestivals in Europa biedt Oerol de ruimte aan kunstenaars, wetenschappers en onderzoekers. We werken samen met andere maatschappelijke sectoren zoals natuurbeheer, toerisme en universiteiten. Een unieke koppeling die op deze schaal elders in het kunstencircuit minder organisch en vanzelfsprekend tot stand komt.

Het Atelier biedt ieder jaar drie talentvolle kunstenaars een ontwikkelingstraject aan. Onder begeleiding van professionele coaches krijgen zij de kans om een nieuwe voorstelling te ontwikkelen.

Als Donateur van Fonds Atelier Oerol help je ons hierbij. Je geeft jonge makers deze unieke kans en wordt op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen in het Atelier

"Het Atelier kan gezien worden als de keuken. Daar ligt de basis voor datgene wat tijdens het festival geserveerd wordt. Wanneer je aan tafel, dus tijdens het festival, verrast wil worden, zal er geïnvesteerd moeten worden in de keuken.” – Joop Mulder, initiator van Oerol

Periodiek schenkingsformulier

Je kunt zowel eenmalig, doorlopend als periodiek schenken. Met een periodieke of doorlopende schenking geef je ons zekerheid voor de toekomst en de mogelijkheid om nu al te investeren in innovatieve ontwikkelingen die over een paar jaar op het festival te zien zijn. Tevens schenk je door de ANBI status met een periodieke gift voordelig: 125% van het geschonken bedrag is namelijk aftrekbaar.


Vragen over periodiek schenken? Mail Tessa Kloost: tessa@oerol.nl of bel 0562 448 448.

Donateurs van Oerol

Donateurs geven Oerol artistieke durf en ruimte voor experiment! Dankzij jullie kunnen we vernieuwen en talent begeleiden.

Nalatenschappen

Met een grote gift creëer je kansen en ontwikkel je Oerol samen met ons.

Joop Mulder Plak 2021

Stimuleringsprijs talentvolle makers op Oerol

Deel deze pagina