Praktisch

Festivalbandje

10 dagen Oerol. 4 festivalterreinen. Meer dan 150 activiteiten. Kortom: een eiland vol ervaringen voor maar 3,10 euro per dag!

Oerol volgt de ontwikkelingen en overheidsmaatregelen rond het coronavirus op de voet. Voorlopig gaan we ervan uit dat het festival door kan gaan. De info op deze pagina is echter onder voorbehoud.

We helpen je graag zo snel mogelijk met 1 voet over de Waddenzee, dus is de verkoop van onze festivalbandjes nú al begonnen.

Met je festivalbandje krijg je tien dagen lang toegang tot onze festivalterreinen. Je kunt daarnaast onbeperkt Pop-up Performances bezoeken en genieten van unieke landschapskunst in het Expeditie-programma. En wat denk je van speciale Oerol-talks om je brein te voeden?

Een eiland vol ervaringen* wacht op jou!

Oerol is ook nog eens stukken goedkoper dan heel veel andere meerdaagse festivals. En nergens vind je zo'n unieke programmering. Dus stap maar in en kom naar Terschelling.

We zien je graag op Oerol!

P.S. Je logt eerst in, of registreert je voor een account in Mijn Oerol. Daarna kun je je festivalbandje aanschaffen.*Alleen voor voorstellingen uit ons theaterprogramma koop je apart tickets. Deze geven, samen met je festivalbandje, toegang tot de speellocaties.

Doe mij gelijk zo'n festivalbandje!

Dit zijn de prijzen


Voorverkoop**

Tijdens het festival

Festivalbandje 4-12 jr

8 euro
11 euro

Festivalbandje 12+

31 euro36 euro

CJP korting

26 euro31 euro

Dagbandje ***


17,50 euro

Kinderen tot 4 jaar mogen gratis mee.

Let op: na je aankoop ontvang je een e-voucher waarmee je vanaf 11 juni je festivalbandje op kan ophalen. Dit kan meteen op het Havenplein bij aankomst op Terschelling en op andere plekken verspreid over het eiland. We brengen je op deze pagina tijdig op de hoogte van alle locaties waar je de voucher kan inwisselen op het eiland.

** Tot en met donderdag 11 juni 2020 geldt de speciale voorverkoopprijs.

*** Geldig op de festivalterreinen en voor expedities. Alleen te koop op Terschelling tijdens het festival. Dit bandje geeft geen toegang tot theatertickets en -voorstellingen.

OK Oerol, ik kom!

Check YouTube voor de aftermovie van 2019 en heel veel mooi ander beeld op het kanaal van OerolTV!

Deel deze pagina