Praktisch

Festivalbandje

Vanaf nu zijn festivalbandjes voor 2021 verkrijgbaar!

Wat kan je met je festivalbandje?

Oerol 2021 begint op vrijdag 11 juni en jij kan met je festivalbandje 10 dagen lang genieten van heel veel ervaringen die je alleen op Oerol vindt. Onze programmeurs werken aan een spannend programma dat past in dit nieuwe tijdperk. Hoe het festival er uit gaat zien weten we nu nog niet, net zo min als wat je allemaal met je festivalbandje kunt doen. Uitgangspunt is dat we elkaar weer live treffen op Terschelling! Je voorpret kan nu beginnen, wij hebben er al net zoveel zin in als jij.

Voucher

Als je je festivalbandje aanschaft ontvang je een voucher via je mail. Op het moment dat je naar Oerol gaat, haal je je festivalbandje op bij één van de officiële afhaalpunten op Terschelling. Je krijgt je bandje dan direct om. Deze voucher is dus strikt persoonlijk. Je hoeft de voucher niet uit te printen, we kunnen de barcode direct vanaf je smartphone scannen, scheelt weer inkt en papier!

Afhaalpunten

Op Terschelling zijn een aantal officiële afhaalpunten. Je leest hier er later meer over. Wij zorgen ervoor dat je ze niet kunt missen!

Let op!

Wanneer je een bandje wilt aanschaffen, moet je eerst inloggen. Heb je nog geen account? dan moet je er een aanmaken :)

Foto: Jennifer Muntslag en Dionne Verwey | Isabelle Renate La Poutré

Ja! Ik ben erbij

Check ons YouTubekanaal voor de aftermovie van Oerol 2020 en heel veel moois van Het Imaginaire Eiland!

Deel deze pagina