Praktisch

Festivalbandje

Je festivalbandje wordt je toegangsbandje

De toegangsbandjes zijn te koop vanaf maandag 10 mei 20:00 uur!

Vanwege de coronamaatregelen veranderen er een paar dingen. Het festivalbandje is dit jaar een toegangsbandje. We hebben namelijk geen grootschalige festivalterreinen en voor alle programmaonderdelen heb je een ticket of reservering nodig. Hiervoor heb je altijd een persoonlijk toegangsbandje nodig. Jouw bandje is dit jaar gekoppeld aan je account* bij Oerol. Een toegangsbandje geeft recht om voor vijf activiteiten (theater, muziek, Expeditie, Performance, etc) kaarten te kopen.

Normaal is je bandje tien dagen geldig, of je nou één dag komt of de volle periode. Dit jaar spreiden we het publiek om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk mensen Oerol kunnen meemaken!

Oerol is opgedeeld in drie periodes:

  • vrij 11 t/m ma 14 juni
  • ma 14 t/m do 17 juni
  • do 17 t/m zo 20 juni

De prijzen van de periodes:

  • €10,00 per periode
  • voor kinderen van 4 tot en met 11 €5,00 per periode
  • voor CJP €5,00 per periode
  • kinderen tot 4 jaar gratis

Je kunt ook voor meerdere periodes een bandje kopen. We doen een oproep aan iedereen om alleen bandjes te kopen voor de periode dat je écht komt om zoveel mogelijk Oerolfans de kans te geven naar Oerol te komen.

Foto: Jennifer Muntslag en Dionne Verwey | Isabelle Renate La Poutré

Heb je al een festivalbandje gekocht via Oerol of Doeksen? Geen zorgen! Je hebt van ons een bericht ontvangen. Geen bericht ontvangen? Laat het ons dan weten.

Op maandag 10 mei om 20:00u start de verkoop van de Oerol Festival toegangsbandjes. Naast je toegangsbandje heb je ook kaarten nodig voor bijvoorbeeld voorstellingen en expedities. Het kopen van kaarten kan vanaf vrijdag 28 mei om 20:00u. Zonder bandje en kaarten kan je het Festival jammer genoeg niet meemaken. Dus weer er op tijd bij!

Wil jij eerder je toegangsbandjes en kaarten kopen? Word dan nu Vriend van Oerol! Dan start namelijk voor jou als Vriend van Oerol de verkoop van toegangsbandjes niet op maandag 10 mei, maar op donderdag 6 mei om 20:00u. Het kopen van de kaarten start voor Vrienden van Oerol al op woensdag 26 mei om 20:00u.

Nog meer reden om Vriend van Oerol te worden, toch? Word Vriend van Oerol.

(*) nog geen account? Dat maak je simpel aan via Mijn Oerol op de homepage.

Wil je Oerol steunen? Schenken aan Oerol is voordelig vanwege onze ANBI status.

Check ons YouTubekanaal voor de aftermovie van Oerol 2020 en heel veel moois van Het Imaginaire Eiland!

Deel deze pagina