Praktisch

Festivalbandje wordt fanbandje

In het tijdperk vóór corona gaf jouw festivalbandje toegang tot 10 dagen Oerol op Terschelling, inclusief alle festivalterreinen en meer dan 150 activiteiten.

Nu ziet de wereld er een beetje anders uit. Maar we zitten niet stil en zorgen dat de kunsten en dat waar Oerol voor staat toch door kan gaan, weliswaar in een andere vorm.

Waarom toch een fanbandje?

Als je nu een fanbandje aanschaft steun je Oerol in deze lastige tijd. Je zorgt er dan mede voor dat het festival blijft bestaan en er volgend jaar (hopelijk!) weer een volwaardig Oerol is. We geven met jouw steun een aantal makers de kans dit jaar tóch aan het werk te gaan. Met jouw fanbandje hoor je tijdens Oerol 2020 elke ochtend als eerste wat het programma voor die dag is.

Ook niet onbelangrijk

We sturen je vóór 12 juni een fysiek fanbandje toe. Een collectors item! Daarmee kan je -als je wilt de hele zomer- laten zien dat je een echte Oerolfan bent. Dat je ons steunt. En wij zijn je nu alvast eeuwig dankbaar voor je bijdrage.

Het fanbandje kost 31 euro, met je CJP-pas steun je ons voor 26 euro.

P.S. De fanbandjes worden vanaf nu verkocht in de webshop, zodat we je gegevens hebben om jouw bandje op te sturen. Als je een fanbandje met CJP-korting aanschaft log je eerst in, of registreer je je voor een account in Mijn Oerol. Daarna kun je je fanbandje aanschaffen.

Ik wil wel zo'n fanbandje met CJP-korting

Check YouTube voor de aftermovie van 2019 en heel veel mooi ander beeld op het kanaal van OerolTV!

Deel deze pagina