Praktisch

Festivalbandje

Vanaf nu zijn festivalbandjes voor 2021 verkrijgbaar!

Wat kan je met je festivalbandje?

Oerol 2021 begint op vrijdag 11 juni en jij kan met je festivalbandje 10 dagen lang genieten van heel veel ervaringen die je alleen op Oerol vindt. Onze programmeurs werken aan een spannend programma dat past in dit nieuwe tijdperk. Uitgangspunt is dat we elkaar weer live treffen op Terschelling! Je voorpret kan nu beginnen, wij hebben er al net zoveel zin in als jij.

Voucher

Als je je festivalbandje aanschaft ontvang je een voucher via je mail. Op het moment dat je naar Oerol gaat, haal je je festivalbandje op bij één van de officiële afhaalpunten op Terschelling. Je krijgt je bandje dan direct om. Deze voucher is dus strikt persoonlijk. Je hoeft de voucher niet uit te printen, we kunnen de barcode direct vanaf je smartphone scannen, scheelt weer inkt en papier!

Afhaalpunten

Op Terschelling zijn een aantal officiële afhaalpunten. Je leest hier er later meer over. Wij zorgen ervoor dat je ze niet kunt missen!

Ja! Ik ben erbij

Heb je dit jaar een Fanbandje besteld?


Hartelijk dank voor je steun. We hebben je een fysiek (hennep) Fanbandje toegestuurd. Heb je deze nog niet ontvangen? Laat het ons weten.

Heb je je Fanbandje via Doeksen gedoneerd? Dan heb je een mail ontvangen om je adresgegevens in te vullen. Deze bandjes worden vanwege de vakantie na 24 augustus opgestuurd.

Inmiddels is de verkoop van Fanbandjes gestopt.

Wil je Oerol steunen? Schenken aan Oerol is voordelig vanwege onze ANBI status.

Check ons YouTubekanaal voor de aftermovie van Oerol 2020 en heel veel moois van Het Imaginaire Eiland!

Deel deze pagina