Praktisch

Festivalbandje

Jouw toegang tot meer dan 50 bands, 15 expedities, Pop-up performances, talkshows en heel veel meer Oerol.

Regel heel veel Oerol voor weinig

Fix tien dagen lang toegang tot onze festivalterreinen de Betonning en de Westerkeyn en Pop-up performances in de straten van Midsland en op West. Geniet onbeperkt van landschapskunst in het Expeditie-programma en volg speciale Oerol-colleges om je brein te voeden. Het loont om je Oerol festivalbandje nu aan te schaffen** en zeker als je dat doet voordat je naar het festival komt.

→ Tot 14 juni 2019 betaal je 26 euro per bandje per volwassene

→ Kinderen tot 12 jaar betalen 5 euro per festivalbandje

Vanaf 14 juni betaal je tijdens het festival 31 euro per volwassene en 8 euro voor kinderen tot 12 jaar*.

*Alleen voor theatervoorstellingen koop je een apart kaartje dat in combinatie met je festivalbandje toegang geeft tot de speellocatie. De reguliere voorverkoop voor het Theaterprogramma begint 28 mei om 20:00 uur via deze website.

**Ben je van plan om een All-in Arrangement te boeken? Het festivalbandje is hier al bij inbegrepen dus dat hoef je dan niet meer apart aan te schaffen.

Ja, ik ga naar Oerol

Nog meer korting via ons ambassadeursprogramma!

Ken je meerdere mensen in je persoonlijke netwerk die een festivalbandje voor Oerol willen kopen? Misschien heb je dan interesse om onze ambassadeur te worden.

Via ons ambassadeursprogramma kun je vrienden en familie uitnodigen om festivalbandjes te kopen met een fijne korting. Elke keer dat iemand via jou een aankoop doet, spaar je punten. Deze punten kun je omwisselen voor mooie beloningen. Je hoeft je alleen maar aan te melden om ambassadeur voor Oerol te worden. Je krijgt dan vanzelf de juiste informatie om aan de slag te gaan.

Ja, ik word Oerol-ambassadeur

Deel deze pagina