Dit was Oerol Festival 2022!

Dat was ‘m dan, Oerol Festival 2022! De eerste editie na twee jaar afwezigheid door corona. En wat voor één. Er waren vernieuwingen, maar veel was ook vertrouwd, waaronder jullie: enthousiaste, nieuwsgierige Oerolgangers.

Wat hebben we genoten van de inspirerende voorstellingen, de prachtige verhalen op het Storytelling Podium, de bijzondere Expedities, het heerlijke eten en drinken in de Luwte en op Om Oost, diverse artiesten op de muziekpodia, de zonovergoten Betonning en het dansen in Club W. Staat Oerol Festival 2023 al in jouw agenda? We zien je 9 t/m 18 juni 2023 heel graag weer op Terschelling!

Heimwee naar Terschelling
Geniet nog even na van jouw bezoek aan het eiland met de aftermovie van Oerol Festival 2022. Bekijk ook de achtdelige videoreeks After Oerol op YouTube, met diverse artiesten uit de Oerolprogrammering. De reeks werd opgenomen tijdens het Festival op verschillende locaties op Terschelling. Lees alle Dagkranten nog eens lekker terug op je bank. Of kijk alle uitzendingen van Opium op Oerol terug op NPO Start.

Bekijk de aftermovie

Deel deze pagina