De Smaak van het Eiland recepten

Elke dag smullen met een nieuw recept. Lokaal uit de keuken van Terschelling. Oerol, samen met Slow Food Youth Network Nederland www.sfyn.nl

Heimwee naar het eten van de Betonning of de Westerkeyn? Slow Food Youth Network interviewde 5 cateraars die op onze festivalterreinen zouden gaan koken.De cateraars hebben speciaal voor jou een recept gedeeld, die jij makkelijk thuis kan maken en die jouw Oerol gevoel deze week kan versterken. Zeekraal mayonaise van ’T Lokaal, Chocolade dadeltaart van de Bionier, Shak Shuka van Wereldkoks en Wildpluk pesto van Flang in de Pan. Maar ook een kijkje in de keuken van On For The Road, die al jaren de backstage catering van Oerol verzorgt en daarmee de buiken van artiesten, vrijwilligers en medewerkers vult, maar ook het restaurant in de Barn runde.

Laat je verassen en eet smakelijk!

Concept: Oerol en Slow Food Youth Network

Interviews en vormgeving: Saskia Littooij

t Lokaal // de Betonning

De smaak van een pioniersplantje
Recept: Zeekraalmayonaise.


download recept

Flang in de Pan // de Betonning

Culinair excursies op 't eiland
Recept: Wildplukpesto en bloemenboter

download recept

De Bionier // de Betonning

Producten uit de natuur
Recept: Choco dadeltaart

download recept

Wereldkoks // de Betonning

Brengt wereldse smaken naar het Eiland
Recept: Shak shuka

download recept

One for the Road // de Westerkeyn

Goed en gezond thuis of onderweg
Recept: doperwtenfalafel & vegan mayo

download recept

Deel deze pagina