Praktisch

All-in

Met All-in ga je zonder stress naar Oerol. Regel online je boottickets, huurfiets, campingplek, theaterkaartjes en festivalbandje en ontdek de magie van ons festival.

Ben je nog nooit op Oerol geweest?

Dit is het perfecte jaar om daar verandering in te brengen! Overwin je koudwatervrees, steek de Waddenzee over en boek Oerol compleet met een All-in arrangement.

Skip de rijen voor de fietsverhuur en kaartverkoop: met Oerol All-in ben je verzekerd van boottickets, huurfiets, campingplek en theaterkaartjes. Je boottickets en theaterkaartjes bestel je na aankoop van je All-in arrangement eenvoudig online. Het Oerol festivalbandje krijg je bij aankomst in de haven van Terschelling direct om je pols.

Makkelijker kunnen we het niet maken…..toch?

→ Geen zin om een tent mee te slepen? Boek dan ons Rent-a-Tent pakket en kies uit verschillende campings dicht bij Midsland. Onze partner Primakamp heeft daar een mooie tweepersoonstent voor je opgezet.

→ Of overnacht je liever in een duurzaam BlueCAMP in een bosrijke omgeving? Kies dan voor Rent-a-Tent & Breakfast. Inderdaad: inclusief vers ontbijt iedere ochtend!

→ Gezinnen met kinderen kiezen voor een compleet ingerichte vierpersoonstent van Primakamp op Camping de Kooi, wel zo makkelijk en centraal op het eiland.

Naar de veelgestelde Vragen
vanaf 139 euro per persoon

Bring-Your-Own-Tent

vanaf 129 euro per persoon

CJP Bring-Your-Own-Tent

vanaf 209,50 euro per persoon

Rent-a-Tent

vanaf 204,50 euro per persoon

Rent-a-Familytent

vanaf 264 euro per persoon

Rent-a-Tent & Breakfast