All-in

Oerol All-in kon je boeken tot 8 juni 2019 We zijn nu hard aan het werk om All-in boekers zónder stress naar Oerol te laten gaan, maar wél met hun boottickets, huurfiets, campingplek, voorstellingstickets en festivalbandje.

De voorverkoop voor Oerol All-in is gesloten op 8 juni 2019. Voor al je vragen verwijzen we naar all-in@oerol.nl.

Weet je niet wat Oerol All-in is?

Dit is het perfecte jaar om daar verandering in te brengen! Overwin je koudwatervrees, steek de Waddenzee over en boek Oerol compleet met een All-in arrangement.

Skip de rijen voor de fietsverhuur en kaartverkoop: met Oerol All-in ben je verzekerd van boottickets, huurfiets, campingplek en voorstellingskaartjes. Je boottickets en voorstellingskaartjes bestel je na aankoop van je All-in arrangement eenvoudig online. Het Oerol festivalbandje krijg je bij aankomst in de haven van Terschelling direct om je pols.

Bij het All-in arrangement zitten twee voorstellingstickets in begrepen. In totaal heb je een keuze uit tien voorstellingen. Deze vind je in via onderstaande blauwe knop. Let op: er is een kans dat een voorstelling is uitverkocht en voor kinderen (bezoekers tot 12 jaar) moeten er apart voorstellingstickets worden aangeschaft.

Let op: het was al vanaf 22 mei mogelijk om als All-in'er de voorstellingstickets te bestellen die jij wilt.

Algemene Voorwaarden All-in 2019