2. LIONSTORM

Junglepussy - I'm in Love

Het Imaginaire Eiland
"This pussy don't pop for you"

Dit item is onderdeel 2 van route LIONSTORM op Het Imaginaire Eiland.

Rap- en kunstduo LIONSTORM onderzoekt ‘identiteit(en)’ met hierbij centraal popcultuur en de queercommunity. De gekste creaties in design en uitdagende performances zetten je aan het denken. Verrassing en confrontatie is onvermijdelijk.

Wij zijn LIONSTORM, we ontwikkelen verschillend werk van fotografie tot muziek, altijd vanuit het uitgangspunt ruimte te creëren voor identiteiten waar nog weinig ruimte voor is.

In ons werk worden we geïnspireerd door andere makers die bestaande regels overboord gooien om ruimte voor het nog onbekende te maken. Onze laatste single WTJMDZ (Wacht Tot Je M’n Dick Ziet) is een ode aan het claimen van ruimte in de samenleving. De stem die we hierin ontwikkelen is o.a. gevoed door de makers die ons inspireren. We hebben naast het nummer drie ‘Wacht Tot Je M’n Dick Ziet’-broeken ontworpen, waarin we het ontwerp hebben geïnspireerd op één zo’n inspiratie bron.


LIONSTORM en inspiratiebron Junglepussy


“This pussy don’t pop for you.”

Jungle Pussy is een grote vrouwelijke artiest die unapologetically zichzelf is en tegelijkertijd een groot publiek aanspreekt.

We herkennen ons in haar omdat ze op veel weerstand stuit, zo weigerden mannen nog in haar clips te spelen omdat ze bang waren niet ‘mannelijk’ genoeg neergezet te worden en zo besloot ze de mannen zelf te spelen. De weerstand vertraagt haar niet, maar motiveert haar andere wegen te ontdekken.

Wij hebben zelf ook met weerstand te maken en hebben gemerkt hoe het moeten vechten voor je visie, je creativiteit kan aanwakkeren. Als iemand niet met ons durft te werken, dan gaan we zelf aan de slag en komen we met een toffer product zo’n proces uit. Het wakkert onze creativiteit zeker aan en uiteindelijk doen we het vaak beter dan diegene het had kunnen doen.


Deze digitale route is gemaakt in samenwerking met festival Read My World en Paquet Nederland.

Credits

Muzikaal concept & compositie:  Junglepussy 
Music:  Junglepussy 
Text:  LIONSTORM 

    Share this page